Керівників інститутів та кафедр запрошують пройти опитування з метою дослідження напрямів та форм співпраці з бізнесом

Tech StartUp School Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Київський національний університет імені Тараса Шевченка провадить опитування з метою дослідження змісту, напрямів та форм співпраці з бізнесом, а також визначення бар’єрів, що їй перешкоджають.

Цільова аудиторія для анкетування – керівники структурних підрозділів закладів вищої освіти України (факультетів/інститутів, кафедр).

Пройти опитування

Дедлайн для заповнення анкети – 26 квітня 2024 року.

Дослідження проходить у рамках наукового стажування «Управління знаннями та інноваціями в епоху цифрової трансформації та турбулентності» у Лондонському університеті Роял Головей за підтримки Британської академії. Реалізація проєкту передбачає опитування керівників структурних підрозділів різних типів ЗВО з метою дослідження змісту, напрямів та форм співпраці з бізнесом у сфері R&D та інновацій, а також визначення бар’єрів, що їй перешкоджають.

У разі виникнення додаткових запитань прохання звертатись до к.е.н, доцентки кафедри економіки підприємства економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ольги Мірошниченко на електронну пошту olgamir@knu.ua.