Кар’єрні можливості в мережі «Аптека доброго дня»: презентація для студентів-фармацевтів Університету

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фрагмент афіші заходу

Студія кар’єри відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки спільно з кафедрою технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій запрошують студентів на презентацію мережі фармамаркетів «Аптека доброго дня» на тему «Кар’єрні можливості в мережі «Аптека Доброго Дня».

«Аптека доброго дня» – національна аптечна мережа України, що була заснована у 2006 році. Станом на 2023 рік в активі компанії понад 300 аптек у 59 містах України, в яких працює понад 2 000 співробітників і щомісяця відвідує в середньому 800 тисяч клієнтів. Серед асортименту «Аптеки доброго дня» – близько 15 500 найменувань медикаментів, лікувальної косметики і товарів медичного призначення. Продукція мережі є повністю сертифікованою, вона поставляється офіційними виробниками і має всі необхідні сертифікати якості.

Під час зустрічі кураторка проєкту з роботи із навчальними закладами мережі «Аптека доброго дня» Ганна Княжанська ознайомить студентів з можливостями стажування, проходження практики та працевлаштування компанії, а також професійним розвитком і кар’єрним зростанням.

Презентація мережі фармамаркетів «Аптека доброго дня» відбудеться 20 жовтня 2023 року в аудиторії 240 VIII навчального корпусу Університету. Початок об 11:40.