Кар’єрні можливості у компанії ПАТ «Фармак» для студентів та випускників Львівської політехніки

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Скріншот з онлайн-заходу

У Львівській політехніці відбулась онлайн-презентація «Welcome» українського виробника лікарських засобів європейського рівня компанії ПАТ «Фармак». Докладно про діяльність компанії, розвиток, структуру, про корпоративну культуру, про можливості в компанії – як потрапити до компанії, професійний та кар’єрний розвиток, вертикальне та горизонтальне переміщення, постійне зовнішнє та внутрішнє навчання, масштабні амбіційні проєкти, бенефіти та можливості працевлаштування, стажування та проходження практики на підприємстві – розповіла фахівчиня сектору з підбору та адаптації персоналу ПАТ «Фармак» Віталія Заболотна.

Завдяки якості та інноваціям ПАТ «Фармак» з 2010 року є лідером фармацевтичного ринку України та найбільшим експортером лікарських засобів. Компанія провадить експортну діяльність у більш ніж 20 країнах світу, виготовляє 20 нових препаратів щорічно, 220 продуктових досьє в портфелі компанії, більше 2500 працівників. Компанія «Фармак» відкрита до співпраці із закладами вищої освіти. Випускники Львівської політехніки вже працюють на цьому підприємстві та проходять практичну підготовку.

Онлайн-зустріч організували викладачі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Жанна Паращин і Романна Петріна за сприяння відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу