Кафедра ЗМД Львівської політехніки успішно співпрацює з Асоціацією професійних митних посередників

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
Ольгу Мельник нагороджено подякою від АПМП

Партнер і роботодавець кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності нулпу Національного університету «Львівська політехніка» – Асоціація професійних митних посередників (АПМП) – відзначає першу річницю успішного функціонування. Всього лише за рік Асоціація перетворилась у впливового стейкхолдера, об’єднала понад 40 учасників із 10 регіонів країни (Києва, Вінниці, Одеси, Дніпра, Чернігова, Чернівців, Івано-Франківська, Ужгорода, Тернополя та Львова).

За цей рік кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності спільно з Асоціацією професійних митних посередників, Львівською обласною державною адміністрацією та Львівською торгово-промисловою палатою успішно реалізувала освітній проект «Школа експортера для початківців». Також укладено угоду про практичну підготовку студентів на базі учасників АПМП, залучено провідних фахівців Асоціації до проведення відкритих лекцій, спільно проведено низку науково-практичних заходів.

За результативну співпрацю з Асоціацією професійних митних посередників завідувача кафедри ЗМД Львівської політехніки Ольгу Мельник нагороджено подякою від АПМП.