Кафедра захисту інформації ІКТА і компанія Iterasec анонсують серію воркшопів з web security для студентів Університету

Кафедра захисту інформації Львівської політехніки
Заставка до заходу

Кафедра захисту інформації Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології у співпраці з компанією Iterasec запрошують студентів Національного університету «Львівська політехніка» на серію онлайн-воркшопів за напрямами web security та пентестингу.

Iterasec – одна з топових українських компаній у сфері тестування на проникнення та безпеки хмарних технологій, яка співпрацює з такими гігантами як Microsoft, Volkswagen, NetApp, General Electric, Costco та багатьма іншими.

Досвідчені фахівці поділяться практичними навичками з пошуку нетривіальних вразливостей та різноманітними методиками пентестингу. Також компанія активно залучає студентів та молодих спеціалістів до своїх проєктів, надаючи чудові можливості для розвитку у сфері кібербезпеки.

Вже цього тижня, 23 жовтня, о 18:00 на платформі Google Meet розпочнеться перший онлайн-воркшоп, спрямований на вивчення та практичне використання Frida.

Реєстрація

Дати й теми наступних воркшопів

  • 6 листопада, 18:00 – Атаки AI та LLM. Практичні аспекти безпеки штучного інтелекту та моделей великого мовного оброблення (LLM).
  • 20 листопада, 18:00 – Атаки десеріалізації та Java RMI. Огляд процесів сереалізації/десереалізації в C# та Java.
  • 4 грудня, 18:00 – Source code security review tips and tricks. Методи аналізу вихідного коду для пошуку вразливостей за допомогою semgrep та clang.

Стежте за оновленнями: кожен воркшоп матиме окрему реєстраційну форму!

Докладніше – у доданому файлі.

Приєднані файли