Кафедра вищої математики уклала угоду про співпрацю з факультетом математики Рієцького університету

Кафедра вищої математики Львівської політехніки
Фото зі стажування в Хорватії

Впродовж 17–23 вересня 2022 року доцентки кафедри вищої математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки Іванна Андрусяк, Оксана Бродяк, Марія Кучма та Оксана Орищин проходили міжнародне стажування в University of Rijeka та PAR University (Хорватія). У межах стажування успішно відбулася конференція New law and order of (post) COVID-19 world: socio-economic impacts, tourism and education (SEITE2022), учасниками якої були представники хорватської сторони, українська делегація (учасники зі Львова, Києва, Харкова, Сум), а також професорсько-викладацький склад закладів вищої освіти із Казахстану.

Під час стажування викладачі кафедри ВМ ознайомились зі структурою Рієцького університету, навчально-методичним забезпеченням, організацією освітнього процесу та програмами підготовки студентів в університетах Європи, а також обмінялися досвідом дистанційного навчання.

Результатом цього стажування є підписання угоди про співпрацю між кафедрою вищої математики Львівської політехніки та факультетом математики Рієцького університету.

Вдячні декану факультету математики Рієцького університету Діну Црнковичу за його зацікавленість у співпраці з викладачами кафедри вищої математики Львівської політехніки та сприяння у підписанні угоди!

Фото зі стажування в Хорватії Фото зі стажування в Хорватії Фото зі стажування в Хорватії Фото зі стажування в Хорватії Фото зі стажування в Хорватії Фото зі стажування в Хорватії