Кафедра туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки запрошує на унікальний майстер-клас, присвячений культурі та сервісу італійської кулінарії, який відбудеться 2 квітня 2025 року в аудиторії 211 головного корпусу Університету.
Учасники заходу:
- ознайомляться з історією і традиціями італійської кухні;
- дізнаються секрети приготування класичних італійських страв (пасти, піци, ризотто) й багато іншого;
- вивчать основи сервісу: як професіонали обслуговують гостей в італійських ресторанах;
- отримають поради зі створення ідеальної атмосфери для кулінарного свята.
Майстер-клас проведе Паоло Брешіа, президент Асоціації UCM – Italy («Середземноморський союз шеф-кухарів – Італія»). Початок о 9:00.