Кафедра туризму ІСТР започатковує співпрацю з Центром розвитку туризму міста Львова

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з підписання угоди про співпрацю

Нещодавно відбулася зустріч представниць кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки, доценток Ярослави Москвяк та Марії Лущик, із директором Львівського комунального підприємства «Центр розвитку туризму м. Львова» Віталієм Куликом та провідним спеціалістом Вірою Яворською.

Центр розвитку туризму міста Львова створено з метою підвищення рівня туристичної привабливості міста, сприяння соціально-економічному розвитку міста через впорядкування і розвиток туристичної діяльності як пріоритетного виду економічної діяльності, надання туристично-інформаційних послуг.

За результатами зустрічі укладено угоду про співпрацю між кафедрою туризму Львівської політехніки та Центром розвитку туризму міста Львова. Угода передбачає долучення фахівців Центру до навчального процесу, обмін досвідом, організацію та проведення спільних туристичних івентів, участь спеціалістів Центру в консультаціях щодо оновлення освітніх програм, можливість проходження студентами спеціальностей 242 «Туризм і рекреація» та 241«Готельно-ресторанна справа» практики у Центрі.

Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю