Кафедра туризму ІСТР реалізує проєкт «Львів через історії успіху його мешканців»

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з реалізації проєкту

У рамках співпраці між Львівським комунальним підприємством «Центр розвитку туризму м. Львова» та кафедрою туризму Національного університету «Львівська політехніка» триває реалізація культурно-просвітницького проєкту «Львів через історії успіху його мешканців».

Студенти і викладачі кафедри взяли участь уже у 8 із серії 10 авторських екскурсій від Євгена Гулюка, екскурсовода і працівника Lviv Tourist Information Center, автора lviv.travel.

Екскурсії-історії про видатних особистостей не лише розширюють кругозір студентів, а й уміло інтегруються у навчальний процес. Наприклад, екскурсія «Історії львівських юристів» вдало доповнює вивчення історії господарського права в Галичині (дисципліна «Правове регулювання готельно-ресторанного бізнесу»), а екскурсія про будівничих Львова доповнила знання про зодчих рідної alma mater.

Життя та діяльність видатних львів’ян захоплює і вражає студентів, про що свідчать їхні сторінки у соцмережах – тепер вони уважніше «читають» вулиці Львова й діляться своїми знаннями та враженнями, фотографуючись поряд із постаментами (пам’ятними дошками тощо) славетних мешканців Львова.

Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту