Кафедра цивільного права та процесу провела V Міжнародну конференцію «Адвокатура в умовах сучасних змін»

Кафедра цивільного права та процесу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-конференції

18 жовтня 2024 року кафедра цивільного права та процесу Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» провела V Міжнародну науково-практичну конференцію «Адвокатура в умовах сучасних змін».

На конференції виступили з доповідями представники Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету імені Івана Франка, Львівського державного університету внутрішніх справ, науковці та практики з України, Польщі, Італії, Люксембургу. Доповіді учасників стосувалися перспектив розвитку інституту адвокатури, апробації іноземного досвіду в цій сфері.

У заході взяли участь судді, адвокати. До обговорення актуальних проблем підготовки адвокатів в Україні, етичних проблем функціонування адвокатури, використання адвокатами нових механізмів представництва інтересів в суді, питань захисту особистих прав адвокатів, діяльності адвокатів у сфері захисту корпоративних прав долучилися голова Кам’янка-Бузького районного суду Львівської області к.ю.н. Тарас Котормус, суддя Галицького районного суду м. Львова Олександр Кітов, суддя у відставці Тарас Фартушок, адвокати Павло Пастернак, Богдан Крук, Євгеній Гущенков, Христина Буловчак, Софія Шутяк, Олена Орач, заступник генерального директора Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького Андрій Гулій та інші учасники заходу.

Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції