Кафедра теоретичної та практичної психології організувала відкритий семінар на тему індивідуальної психології

Кафедра ТПП Львівської політехніки
учасники семінару

28 лютого 2020 року у Tech StartUp School Львівської політехніки відбувся відкритий семінар на тему «Індивідуальна психологія в організації, досвід оцінювання управлінської структури та виробничих відносин в організації, тренінги персоналу та коучинг». Захід відбувся з участю Джаннісекондо Маззолі – психоаналітика, Генерального секретаря Міжнародної асоціації Індивідуальної психології, Президента Італійського товариства індивідуальної психології, директора Адлеріанської школи психотерапій у Reggio Emilia (Італія) та Ірини Сняданко – доцентки, завідувачки кафедри теоретичної та практичної психології, очільниці львівського осередку Української асоціації організаційних психологів та психологів праці та викладачів кафедри ТПП.

Під час семінару присутні обговорили цілі та обмеження роботи організаційного психолога з перспективи індивідуальної психології.

Організатори заходу – кафедра теоретичної та практичної психології Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка», Школа Індивідуальної Психології та Консультування; Львівський психоаналітичний інститут ментального здоров’я; кафедра психіатрії та психотерапії Львівського національного медичного університету; Центр підтримки підприємництва Львівської міської ради.

на семінарі на тему індивідуальної психології на семінарі на тему індивідуальної психології на семінарі на тему індивідуальної психології