Кафедра ТПП організовує громадське обговорення бакалаврської освітньої програми зі спеціальності 053 «Психологія»

Кафедра теоретичної та практичної психології Львівської політехніки
Фрагмент афіші заходу

Стратегія реформування вищої освіти передбачає створення системи моніторингу та постійного поліпшення якості вищої освіти, що відповідає рекомендаціям і стандартам Європейського простору вищої освіти, враховує кращі світові практики та виступає головною технологією досягнення відповідності освітньої системи вимогам і потребам суспільства. Ключовим завданням реформи є залучення зовнішніх та внутрішніх стейкхолдерів до розроблення освітніх програм.

Кафедра теоретичної та практичної психології Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки просить взяти участь у громадському обговоренні змісту освітньо-професійної програми «Практична психологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 053 «Психологія».

Усіх стейкголдерів (здобувачів вищої освіти, випускників освітньої програми, роботодавців, представників академічної спільноти, працівників Львівської політехніки, представників інших груп стейкголдерів) залишити відгуки, побажання та пропозиції для покращення освітньої програми і підвищення якості освітніх послуг кафедри теоретичної та практичної психології.

Зустріч відбудеться у п’ятницю, 3 листопада 2023 року, в режимі онлайн на платформі Zoom.

Початок о 13:00.