Кафедра ТПЕ провела 82-у СНТК у підсекції «Проблеми вдосконалення конкурентних відносин учасників публічно-приватної взаємодії»

Кафедра теоретичної та прикладної економіки Львівської політехніки
Фото з конференції студентів

Кафедра теоретичної та прикладної економіки Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки провела І етап 82-ї Студентської науково-технічної конференції у підсекції «Проблеми вдосконалення конкурентних відносин учасників публічно-приватної взаємодії».

Студенти кафедри ТПЕ презентували роботи на цікаві й актуальні теми, яскраві дослідження, взяли участь в активних обговореннях і створили свято науки.

Вітаємо переможців підсекції та їхніх наукових керівників:

  • І місце: студентка групи УА-21 Вікторія Пилипець із темою «Розвиток місцевого самоврядування в Україні на прикладі Львівської агломерації», науковий керівник – к.е.н., доцентка Софія Комаринець.
  • ІІ місце: студентка групи УА-11 Меланія Тимощук, тема «Роль малого і середнього бізнесу в умовах воєнного стану в Україні», науковий керівник – к.е.н., доцентка Галина Скорик.
  • ІІІ місце: студентка групи МК-11 Анастасія Волошин, тема «Споживчий кошик українців в умовах війни», науковий керівник–  к.е.н., доцентка Марія Рисін.

Зичимо подальших наукових успіхів!

Фото з конференції студентів Фото з конференції студентів Фото з конференції студентів Фото з конференції студентів Фото з конференції студентів