Кафедра ТМІГ налагоджує співпрацю зі спільним українсько-англійським підприємством «Галка ЛТД»

Кафедра технічної механіки та інженерної графіки Львівської політехніки
Фото з відвідин підприємства

14 вересня 2023 року завідувач кафедри технічної механіки та інженерної графіки Інституту механічної інженерії та транспорту Віталій Корендій разом із доцентом кафедри Олександром Качуром відвідали львівську кавову фабрику «Галка». Це підприємство є одним із провідних українських виробників кави і кавових напоїв та входить у концерн E.D.&F.Man Coffee Limited – один із найбільших виробників кави в Європі.

Представники підприємства провели для політехніків екскурсію різними підрозділами, які займаються послідовними технологічними операціями виробництва кави від моменту постачання сировини до виходу готової запакованої продукції.

У рамках низки зустрічей із керівництвом підприємства, зокрема з технічним директором, головним механіком, головним енергетиком, було обговорено можливості співпраці у напрямах технічного обслуговування й модернізації обладнання, дуальної освіти і практики студентів, виконання наукових досліджень тощо. Представники Львівської політехніки запропонували варіанти виконання науково-дослідних (госпдоговірних) робіт для вдосконалення процесу струшування кави з конічної лунки сушарки.

За підсумками зустрічей було домовлено про подальші кроки щодо оформлення офіційної співпраці у різних напрямах та налагоджено відповідні контакти.

Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства