Кафедра технологій управління провела робочу зустріч зі стейкхолдерами з питань удосконалення ОПП «Управління проєктами»

Кафедра технологій управління Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

У січні 2023 року працівники кафедри технологій управління Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки вчергове зустрілись із роботодавцями для обговорення змін в освітньо-професійній програмі «Управління проєктами» з метою її вдосконалення.

У робочій нараді взяли участь представники підприємств будівельної галузі, консалтингу та ІТ-сфери, зокрема технічний директор ТОВ «Лемберг Солушинс» Любомир Дутко, к.е.н., доцент, керівник департаменту з роботи із ключовими клієнтами ТОВ «Ферозіт» Микола Матвєєв, Володимир Дроф’як від ТзОВ «АйКю Холдинг» та комерційний директор ТзОВ «Компанія «Фаворбуд» Андрій Когут.

Учасники зустрічі висловили низку цікавих та корисних пропозицій щодо вдосконалення ОПП «Управління проєктами», які безумовно допоможуть підвищити рівень якості навчання майбутніх фахівців та будуть враховані у наступній редакції освітньо-професійної програми.

Кафедра технологій управління висловлює щиру подяку всім учасникам зустрічі та сподівається на подальшу плідну співпрацю з партнерами-роботодавцями!