Кафедра технологій управління ІАПО запроваджує інноваційний спосіб навчання – дуальну освіту

Кафедра технологій управління Львівської політехніки
Випускники  кафедри технологій управління

З 2020 року в Національному університеті «Львівська політехніка» було впроваджено інноваційний спосіб навчання – дуальну освіту. У цьому разі студенти теоретичну частину матеріалу опановують у навчальному закладі з педагогами, а практичне навчання проходять на підприємствах-партнерах.

У 2022 році кафедра технологій управління Інституту адміністрування та післядипломної освіти активно провела вступну кампанію та залучила значну кількість студентів, внаслідок чого було створено всі передумови для запровадження інноваційних елементів в організування навчального процесу.

Тож у новому 2022–2023 навчальному році кафедра технологій управління у співпраці зі своїми партнерами-роботодавцями змогла запропонувати магістрам спеціалізації «Управління проектами» можливість здобувати освіту за дуальною формою. Така інноваційна пропозиція знайшла активний відгук у шістьох магістрів спеціалізації «Управління проектами», внаслідок чого студенти, окрім якісної теоретичної підготовки, отримають ще й чудову можливість набути практичних навиків з управління проектами на провідних підприємствах Західного регіону України – ТОВ «Ферозіт», ТОВ «Лемберг Солушинс» та ТОВ «Компанія «Фаворбуд».

Кафедра технологій управління сподівається, що запровадження дуальної освіти допоможе поглибити й посилити співпрацю Львівської політехніки з партнерами-роботодавцями, надати студентам ще більше можливостей для здобуття необхідних у сучасних умовах знань, а також ще більше популяризувати можливості навчання в Університеті за спеціалізацією «Управління проектами».