Кафедра соціології та соціальної роботи стала учасником проєкту від The Swedish Institute

Кафедра соціології та соціальної роботи Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Кафедра соціології та соціальної роботи Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки стала учасником проєкту «Сексуальне та репродуктивне здоров’я та права молоді у воєнний час та післявоєнне майбутнє: освіта та просування онлайн-консультацій для підлітків та молодих людей» від The Swedish Institute у межах програми SI Baltic Sea Neighbourhood Programme Special call Ukraine.

Загалом у проєкті беруть участь 50 студентів і викладачів із трьох українських університетів: Одеського медичного національного університету, Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка».

Як виконавці проєкту Львівську політехніку представляють викладачі та студенти кафедри соціології та соціальної роботи: доцентка Лілія Клос, професорка Лариса Климанська, старша викладачка Галина Герасим, студенти освітньої програми «Соціальна робота» І. Дячок, Ю. Годунко, С. Байструк, А. Медяковська, Х. Майдан, К. Осіяненко та студенти освітньої програми «Соціологія» А. Братун, Я. Гельмас.

Головним партнером у рамках проєкту є Dalarna University (Швеція), викладачі якого за цьогорічною програмою проводять онлайн-лекції та семінари учасникам від української сторони. Мета занять – навчити слухачів допомагати молоді та молодим людям, які постраждали від війни.

Проєкт уже успішно стартував, і 11 квітня 2024 року відбулося перше заняття відповідно до програми.

Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття