Кафедра органічної хімії вітає з 70-річним ювілеєм професора Ореста Гевуся

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Вітання колективу кафедри ОХ

Кафедра органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки щиро вітає з ювілеєм професора кафедри Ореста Гевуся!
 

Шановний Оресте Івановичу! У день Вашого ювілею прийміть найщиріші вітання він нас, своїх колег по праці і добрих кумпелів при філіжанці кави, яка частенько, за Вашої присутності, перетворюється в науковий симпозіум.

Ви насправді вражаєте знаннями не тільки з хімії та технічних наук, але й з історії, географії, або непростої істини людських стосунків, тому з Вами завжди цікаво.

Ваш шлях від студента до професора, доктора хімії, прокладений на кафедрі органічної хімії, неодмінно спрямований на невтомну працю, пошук нових науковий ідей, залучення студентів у безмежно цікавий світ формул.

Вам щиро вдячні за знання та практичні навики роботи в лабораторії студенти і аспіранти, яких чимало на Вашій багаторічній освітянській ниві.

Працівники цінують Вашу думку, яка завжди відображає розуміння і доброзичливість.

Щиро зичимо Вам, дорогий Оресте Івановичу, ще багато-багато квітучих весен зустріти в мирі, здоров’ї, творчому піднесенні, у прекрасному світі українському, писанковому!


З повагою

Ваші колеги,
співробітники кафедри органічної хімії

22 квітня 2022 року

Орест Гевусь Орест Гевусь