Кафедра обліку та аналізу знайомить школярів Львова з інноваційною діяльністю та креативним мисленням

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з тренінгу

На кафедрі обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» у жовтні-листопаді 2023 року організовано безкоштовний тренінговий курс «Креативне мислення для підлітків». У ньому беруть участь 7 команд активних учнів із шести шкіл і двох коледжів Львова. Цей курс спрямований на популяризацію навчання в Львівській політехніці за більш ніж сотнею освітніх спеціальностей. Ініціатор та організатор цього курсу – професор кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай.

Перед першим тренінговим днем завідувач кафедри обліку та аналізу, доктор економічних наук Ігор Яремко розповів школярам про спеціальність «Облік і оподаткування» та викладацько-професорський колектив кафедри, можливості здобуття дуальної освіти на кафедрі, а також про престижні стипендії для студентів в розмірі 20 000 гривень на семестр від міжнародної аудиторської фірми з «великої четвірки» – PwC. Обговорено зміст і мету тренінгових курсів, які ведуть її керівники і найкращі професіонали з фінансового аналізу, аудиту, оподаткування тощо. До учнів доведено інформацію про перспективи і досягнення студентів та випускників кафедри обліку та аналізу Львівської політехніки.

Перед другим тренінговим днем школярі налаштовувались на створення інноваційних ідей у стінах головного корпусу Університету з неповторною атмосферою науки і мистецтва, зокрема під час екскурсії в музей його історії. Учні Львова дізналися про видатну понад 200-літню історію Львівської політехніки, про винаходи та інші досягнення її представників у різні епохи і відомих в Україні та світі особистостей, пов’язаних із цим закладом вищої освіти.

Після третього тренінгового дня із креативного мислення та презентації командами школярів своїх інноваційних ідей буде організовано похід у фотогалерею відомого в світі українського митця Василя Пилип’юка.

Також передбачено багато інших цікавих і корисних заходів, які організовує для учнів Володимир Чубай.

Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу