Кафедра обліку та аналізу ІНЕМ запрошує школярів Львівщини на конкурс «Книголюби 2.0»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фрагмент афіші конкурсу

Кафедра обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту та громадська організація «Світ важливих ініціатив» запрошують учнів 5–11 класів шкіл, ліцеїв і гімназій Львова і Львівщини на цікавий конкурс «Книголюби 2.0» у межах проєкту «Особистий шлях». Конкурс відбувається з 17 червня до 16 вересня 2024 року у двох вікових групах: 5–7 класи і 8–11 класи.

Для участі в конкурсі потрібно виконати такі кроки.

  1. Самостійно написати рецензію на уважно прочитану школярем книгу, яку він хоче порекомендувати іншим.
  2. Уважно заповнити й надіслати оргкомітету конкурсу в період з 26 серпня до 16 вересня форму реєстрації, прикріпивши до неї уважно вичитану рецензію від школяра на рекомендовану ним книгу та фото школяра з відповідною книгою.
  3. Пройти перевірку рецензії на відповідність усім конкурсним вимогам, зокрема на антиплагіат, відсутність помилок тощо. Рецензії, що пройдуть цей етап, буде передано для оцінювання журі з метою визначення фіналістів, які виступатимуть у фіналі в другій половині вересня 2024 року в офлайн-форматі в локації Національного університету «Львівська політехніка».

Школярів-переможців у день фіналу чекатимуть гарні призи залежно від здобутого місця: цікаві книги від видавництва «Свічадо», квитки на гарний концерт від Львівської національної філармонії та смачні цукерки від ТМ Chocoboom.

Докладніше про умови та етапи конкурсу, вимоги до написання й оформлення рецензій на книги, призи та іншу інформацію щодо конкурсу читайте в розділі «Конкурс книголюбів» на сайті проєкту «Особистий шлях». На цьому сайті також розміщено зразки оформлення рецензій в розділі «Рецензії на книги».

Керівником проєкту для молоді «Особистий шлях» є професор кафедри обліку та аналізу Львівської політехніки Володимир Чубай.

Додаткова інформація

Будучи серед призерів конкурсу «Книголюби 2.0», учні зможуть додатково набрати бали для вступу в клуб активної та небайдужої патріотичної молоді України «Особистий шлях» і в подальшому обміняти ці бали на корисні можливості для зростання (зокрема, квитки у філармонію, органний зал чи театр, сертифікати на безкоштовні корисні тренінгові курси і майстер-класи для школярів, сертифікати на мандрівку для сходження на Говерлу чи іншу вершину українських Карпат тощо). Докладніше – на сайті проєкту «Особистий шлях» у розділі «Клуб».

Крім того, раз на рік школярі – учасники клубу «Особистий шлях», які в межах своєї вікової групи здобудуть більше 50 балів у конкурсах, на тренінгах та інших заходах проєкту, зможуть позмагатись у фіналі за здобуття цільової стипендії, спрямованої на допомогу в досягненні школярем його мрії № 2 (мрія № 1 у більшості з нас одна, а № 2 – різна). Розмір стипендії на сьогодні становить від 12 000 до 48 000 гривень на один семестр – залежно від мрії, вагомості здобутків школяра та його виступу у фіналі змагання. В час великодніх свят 2024 року першу таку стипендію в розмірі 48 000 гривень здобула талановита активна школярка Оля Мельник (вікова група 5–7 класи) на придбання бандури. Її мрія № 2: «Назбирати гроші на бандуру, стати відомою бандуристкою і прославляти Україну в цілому світі».

Вже восени 2024 року відбудеться фінал змагання у віковій групі 8–11 класи за стипендію для допомоги в досягненні мрії №2. Тому активно долучайтесь до проєкту «Особистий шлях» і зростайте разом зі школярами-однодумцями з різних куточків України!