Кафедра обліку та аналізу ІНЕМ продовжує розвивати співпрацю з Економічним університетом міста Катовіце

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
University of Economics in Katowice

Кафедра обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» у 2023 році продовжує розвивати співпрацю з Економічним університетом (University of Economics) міста Катовіце (Польща) у науковій та освітній сфері. Зокрема, заплановано спільні наукові заходи і дослідження міжнародного значення, публікації науковців у виданнях університетів на безкоштовній основі, стажування викладачів, лекції для студентів тощо.

За додатковою інформацією звертатися до заступника завідувача кафедри обліку та аналізу з координації стратегічного розвитку, кандидата економічних наук Володимира Чубая.

Нагадаємо, кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки була науковим партнером Міжнародної науково-практичної конференції «Виклики для менеджменту організацій в умовах невизначеності – проблеми теорії і дилеми практики», яка відбулася наприкінці 2022 року в м. Катовіце (Польща). Завідувач кафедри обліку та аналізу, доктор економічних наук Ігор Яремко виступив перед науковим товариством із доповіддю на важливу тему – Financial reporting and value management. Також у конференції взяли участь доценти кафедри ОА Олена Тивончук та Володимир Чубай. Львівські політехніки вдячні організаторам цього наукового зібрання, зокрема професорці Агнешці Дзюбінській (University of Economics in Katowice) та її колегам, за можливість безкоштовної участі в цьому потужному науковому заході, опублікування статей у наукових виданнях на безкоштовній основі!