Кафедра нафтогазової інженерії та зварювання завершила цикл онлайн-зустрічей з випускниками коледжів

Кафедра нафтогазової інженерії та зварювання Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

Завершився цикл онлайн-зустрічей з випускниками технічних коледжів і училищ, який організували кафедра нафтогазової інженерії та зварювання Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки та Інститут зварювання міста Глівіце (Польща).

7 липня відбулась остання зустріч із потенційними вступниками. Учні випускного року Чернівецького професійного ліцею автомобільного транспорту з великим інтересом прослухали презентацію викладачів кафедри нафтогазової інженерії та зварювання щодо перспектив навчання у Львівській політехніці.

Зокрема, учням розповіли про процедуру зарахування, переваги навчання в Інституті механічної інженерії та транспорту. Майбутні студенти цікавились програмою навчання, можливістю поселення в гуртожитки, наявністю гуртків та секцій для особистісного розвитку, наявністю загальних та індивідуальних стипендій у Львівській політехніці. Розглядали також можливість взяти участь у міжнародних програмах на зразок Еразмус, програмах подвійних дипломів тощо.

Найактивнішим викладачам кафедри НГІЗ вдалось пробудити інтерес потенційних вступників саме до нашого вишу, тож вони тепер чекатимуть побачити знайомі прізвища у переліку студентів першого курсу.