Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки організовує Конкурс учнівських бізнес-планів

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
 Конкурс учнівських бізнес-планів 2018 року

Кафедра менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» запрошує учні 10–11 класів до участі у Конкурсі учнівських бізнес-планів 2018 року.

У Конкурсі можуть брати участь учні випускних класів загальноосвітніх середніх шкіл, гімназій та ліцеїв. На конкурс подають бізнес-плани, підготовлені командою учнів (від 3 до 5 осіб у команді).

Тематика бізнес-плану – «Інноваційний проект». Бізнес-план може описувати розроблення та впровадження інноваційного проекту в будь-яку сферу економічної чи соціальної діяльності.

Авторам кращих робіт за рішенням конкурсної комісії будуть надіслані запрошення для участі у презентації перед комісією з викладачів кафедри та успішних підприємців, де вони зможуть зробити доповідь і в процесі дискусії захистити результати своєї роботи та отримати цінні подарунки.

Командам учнів, які бажають взяти участь у написанні бізнес-плану, потрібно зареєструватись до 7 квітня 2018 року через реєстраційну форму на сайті кафедри. Термін подання готових робіт – до 10 травня 2018 року.

20 квітня для учасників буде проведено тренінг «Як підготувати та представити успішний бізнес-план». Прослуховування робіт відбудеться 15 травня 2018 року.

Реєстрація на конкурс