Кафедра ММП запрошує на цикл лекцій професора Джузеппе Граната «Міжнародні стратегії управління МСП»

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фрагмент афіші заходу

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки запрошує всіх колег та студентів Університету на цикл лекцій на тему «Міжнародні стратегії управління малим і середнім підприємництвом».

Гостьовим лектором буде Джузеппе Граната – представник Римського університету «Меркаторум» (Італія), к.е.н., доцент кафедри управління бізнесом і маркетингу, науковий керівник MBA з міжнародного бізнесу, директор з маркетингу Консорціуму з інтернаціоналізації та розвитку малих і середніх підприємств, член Італійської асоціації менеджменту (SIMA), член Італійської академії бізнес-економіки (AIDEA). Викладав як запрошений професор (visiting professor) в університеті Парижа Ест Кретей і у Школі менеджменту Густава Ейфеля (Париж, Франція, 2014 рік), університетах Сарагоси та Мадрида (Іспанія, 2015–2016 роки), Александрійському технологічному освітньому університеті в Салоніках (Греція, 2018 рік) за програмою Erasmus mobility.

Цикл лекцій організовано за сприяння директора Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту, д.е.н., професора Олега Кузьміна та заступниці директора ІНЕМ з міжнародних зв’язків, д.е.н., професорки Наталії Станасюк.

Зустрічі відбуватимуться на платформі Zoom 10, 17 і 27 жовтня та 10 листопада 2023 року.

Програма циклу та посилання на онлайн-лекції – у доданому файлі.