Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва приймала керівника факультету бізнесу з Університету Кінгстона

Кафедра ММП Львівської політехніки
Кафедра ММП приймала керівника факультету бізнесу з Університету Кінгстона

Працівники кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту стали співорганізаторами воркшопу Erasmus+ KU-LSUS-LPNU, що відбувся 23 травня у стінах Львівської політехніки і був присвячений підбиттю підсумків реалізації програми освітньої мобільності з Університетом Кінгстона.

Ігор Олексів, Роман Шуляр та Вікторія Харчук розповіли про результати виконання проекту й поділилися досвідом викладання в англійському університеті. Також на воркшопі виступили студенти кафедри ММП, що з наступного семестру навчатимуться в Університеті Кінгстона.

Надзвичайно приємним було знайомство з керівником Бізнес-школи Кінгстонського Університету Аяном Робертсом. Під час зустрічі із директором Інституту економіки і менеджменту Олегом Кузьміним та завідувачем кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Ольгою Пирог було обговорено напрями стратегічної співпраці та можливості розширення міжнародної викладацької та студентської мобільностей.

За сприяння розвитку міжнародної співпраці між Інститутом економіки і менеджменту та Бізнес-школою Університету Кінгстона д-р Алан Флоуерс був нагороджений Спеціальною відзнакою ІНЕМ.

Особлива подяка усій дружній команді, яка долучилась до організації та проведення цієї події, а це: Олег Кузьмін, Ольга Пирог, Ігор Олексів, Вікторія Харчук, Роман Шуляр, Володимир Жежуха, Галина Лема, Тарас Лісович, Олена Уголькова, Віта Наконечна, Марія Крижановська, Ярина Домащук, Святослав Маліброда, Ліза Зіміна, Катерина Озарчук, Володимир Михайлов, Марта Присяжна, Юлія Фірчук, Вєт Тран.

воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона воркшоп щодо мобільності з Університетом Кінгстона