Кафедра менеджменту організацій провела навчально-пізнавальний захід у рамках Business Camp 2022

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з Літньої школи

Кафедра менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» провела навчально-пізнавальний захід у рамках Літньої школи Малої академії наук Business Camp 2022 для учнів 8–10 класів.

З вітальним словом виступив завідувач кафедри менеджменту організацій Олег Карий, який поінформував потенційних абітурієнтів про переваги та перспективи спеціальності «Менеджмент».

З метою підвищення комунікації і залучення школярів до розмови Олег Карий сформував практичні експрес-завдання економічного характеру, що спричинило активізацію школярів, адже відомо, що найкраще навчання відбувається саме під час гри. Після цього учні, розділившись на команди, зіграли сучасну економічну інтерактивну бізнес-гру «Селянська школа бізнесу», яку провели для них викладачі кафедри Мар’яна Гвоздь, Катерина Процак і Наталія Смолінська.

У дружній атмосфері старшокласники вчилися ризикувати і примножувати капітал, комунікувати й укладати угоди, приймати рішення в обмежений проміжок часу. Всі учасники збагатились новими навичками та позитивними емоціями, а переможці ще й отримали приємні подарунки.

З користю і задоволенням учасники Літньої школи Малої академії наук Business Camp 2022 провели цей червневий день у дружній та науковій атмосфері з командою кафедри менеджменту організацій.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи