Викладач ІНЕМ Львівської політехніки пройшла наукове стажування в Університеті Марії Кюрі-Склодовської

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Університет Марії Кюрі-Склодовської в Любліні

У рамках науково-педагогічної співпраці між кафедрою маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка» та кафедрою маркетингу Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні (Республіка Польща) у період з 23 по 31 березня 2017 року викладач кафедри маркетингу і логістики Львівської політехніки Оксана Кобилюх пройшла наукове стажування.

Університет Марії Кюрі-Склодовської – це найбільший державний вищий навчальний заклад на правобережжі Вісли, який від початку свого існування є науковим осередком із провідною позицією та роллю на національному освітньому ринку.

Економічний факультет було створено в 1965 році. До його структури входять два підрозділи – Інститут економіки і фінансів та Інститут управління, в рамках яких функціонує 7 кафедр і 10 відділень. Економічний факультет співпрацює і веде обмін працівників та студентів із закордонними осередками, серед яких – International School for Social and Business Studies в Celje (Словенія), Kasetsart University в Бангкоку (Тайланд), Tatung University в Тайпей (Тайвань), Черкаський національний університет (Україна), Національний університет «Львівська політехніка» (Україна), University Center for Euromediterranean Partnership (EMUNI) в Portoroż (Словенія) та інші.