Кафедра інформаційних систем та мереж Університету отримала нове обладнання від компанії Agiliway

За матеріалами сайту «Діло»
Нове обладнання від компанії Agiliway

Цілу нову лабораторію отримала кафедра інформаційних систем та мереж Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка».

Десять нових потужних системних блоків допоможуть студентам виконувати завдання і як слід навчатись ІТ-технологіям. А допоміг із «машинами» Миколай в особі компанії Agiliway.

Працюватимуть із Львівською політехнікою й надалі, розповіли в компанії. На черзі – нові проєкти, які зараз розробляють.

Паралельно провадять заняття в Agiliway Training Center, де навчають студентів основам програмування, зокрема щодо таких напрямків як Front-End, Java, .Net, Clojure, PM тощо. Це була одна з ідей, коли запускали Agiliway Training Center. Саме тому компанія активно підтримує подібні ініціативи.

– Надзвичайна увага до молоді лежить в основі нашої роботи, – розповів Ігор Лисенко, Chief Engineer & Customer Engagement Officer в Agiliway, експерт з технічних рішень програмної інженерії. – Ми вважаємо, що лише підтримуючи творчі ініціативи студентів, навчальний процес, зможемо вивести Львів і Україну в лідери ІТ-галузі. Саме тому наша компанія і надалі продовжуватиме допомагати науковим вишам.

Водночас ІТ-фахівці працюють також із Львівським національним університетом імені Івана Франка та Чернівецьким національним університетом щодо підписання меморандумів про співпрацю, участі у навчальній програмі та інших ініціативах.