Кафедра інформаційних систем і технологій ІППТ співпрацює з ІТ-компанією ELEKS

Кафедра інформаційних систем і технологій Львівської політехніки
Фото з відвідин компанії

16 листопада студенти І та ІІ курсів кафедри інформаційних систем і технологій Інституту просторового планування та перспективних технологій, які навчаються на фахового молодшого бакалавра, відвідали одну з найбільш респектабельних міжнародних ІТ-компаній з представництвом у Львові – ELEKS. Екскурсію та відкриту лекцію організували заступник директора ІППТ Наталія Батьковець та фахівець кафедри інформаційних систем і технологій Ірина Худзік.

Основні принципи компанії ELEKS – надійність і відповідальність: будь-який проєкт не завершиться, доки результат не задовольнить команду замовника та команду розробників на 100%. Тому ELEKS працює з багатьма світовими корпораціями, середнім і малим бізнесом, технологічними стартапами. На ІТ-ринку компанія надає конкурентні та якісні послуги зі створення програмних рішень, продуктового дизайну, QA та консультування.

Зустріч почалася з первинного ознайомлення з ELEKS. Координатор освіти, навчання та розвитку компанії Софія Огурчак розповіла про історію заснування й показала робочий простір різних команд. У подальшому до присутніх приєднався начальник управління інженерного менеджменту Максим Кіт. Він детально ознайомив майбутніх ІТ-спеціалістів з особливостями роботи і функціонуванням компанії, вимогами сучасного ІТ-ринку та можливостями працевлаштування.

Команда спікерів розкрила багато секретів та новинок, які активно почали використовувати в роботі, а також поділилася власною формулою успіху, яка має три складові: успіх клієнтів компанії, успіх замовників цих клієнтів та успіх громад, на які впливає діяльність клієнтів компанії.

Як результат, студенти одержали багато нових порад, які можна успішно застосовувати в роботі/навчанні, а також мотивацію отримувати нові програмні й апаратні навики.

Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії