Кафедра фінансів ІНЕМ активно залучає представників бізнесу до проведення навчальних занять

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Ольга Коць

Коли на лекцію приходить людина, що може поділитися практичними навиками і власним досвідом зі студентами під час теоретичного освоєння матеріалу, – це великий плюс для студентів, адже вони тут і зараз можуть почути, як теорія реалізується на практиці, зрозуміти, навіщо їх вчать тих чи інших постулатів.

Саме таким стало лекційне заняття з вибіркової дисципліни «Фінансово-кредитне забезпечення власного бізнесу», яку викладає доцент кафедри фінансів Ольга Коць. До студентів завітала співзасновниця ТзОВ «Ромек-С», бізнес-леді Ліляна Соловій. Вона розповіла студентам про свій досвід заснування власного бінесу, акцентувала увагу на заходах, які треба зробити першочергово, якщо плануєте відкрити власну справу, роз’яснила, як відбувається процедура реєстрації ФОП, а також у яких випадках варто надати перевагу створенню ТзОВ.

Гостя закликала студентів не боятися братися за власну справу, впевнено вибирати для себе майбутнє, а найголовніше – чесно і прозоро вести бізнес, адже тільки так ми можемо збудувати успішну Україну.