Кафедра фінансів, обліку та аналізу для дистанційного навчання обирає гостьові лекції

Кафедра фінансів, обліку та аналізу Львівської політехніки
Андрій Мельник

В умовах карантинних обмежень кафедра фінансів, обліку та аналізу Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки вирішила використовувати один із найзручніших варіантів навчання – гостьові лекції у форматі вебінарів. Ця форма забезпечує студентам можливість безпосереднього спілкування з фахівцями та отримання нових знань за допомогою інформаційних ресурсів в умовах дистанційного навчання.

22 березня 2021 року гостьову лекцію для студентів і викладачів Інституту підприємництва та перспективних технологій прочитав Андрій Мельник – директор департаменту маркетингу АТ «Кредобанк». Це не перша гостьова лекція Андрія Володимировича для наших студентів. У квітні минулого року він був спікером відеоконференції на тему «Сучасний стан та перспективи розвитку банківського маркетингу».

Цього разу тема його лекції була ширшою – «Маркетинг у сучасному світі. Що змінилось і чому старі закони не працюють?». Інформація, озвучена Андрієм Мельником, була для студентів і викладачів цікавою, пізнавальною та корисною.

Активними учасниками вебінару, крім студентів, були заступник директора ІППТ Ірина Ангелко, доцент Оксана Садура, завідувач кафедри фінансів, обліку та аналізу Павло Гориславець, завідувач кафедри економіки та маркетингу Оксана Сватюк, доценти Лев Кльоба, Ірина Лех та Ореста Щербан.

Докладніше – на сторінці кафедри фінансів, обліку та аналізу у соцмережі Фейсбук.