Кафедра ЕПІ запрошує на Міжнародний симпозіум «Економіка та управління в будівництві, архітектурі, дизайні»

Кафедра економіки підприємства та інвестицій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Кафедра економіки підприємства та інвестицій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки запрошує до участі в Міжнародному симпозіумі «Економіка та управління в будівництві, архітектурі, дизайні: сучасні підходи до реалізації освітніх програм», який відбудеться 7 березня 2023 року.

Метою проведення симпозіуму є об’єднання зусиль та обмін ідеями, досвідом науково-педагогічних працівників університетів та бізнесу (практиків) щодо покращення якості освітніх програм з урахуванням викликів сьогодення, потреб бізнесу, та відповідності європейським стандартам.

На цьому заході можна буде поспілкуватися з експертами у галузі будівництва, архітектури та дизайну, дізнатись про новітні тенденції та підходи в цих галузях та обмінятися досвідом з колегами.

Програма наукового зібрання включає доповіді від провідних фахівців, дискусійні обговорення та можливість поспілкуватись зі спікерами та іншими учасниками заходу.

Симпозіум відбудеться у гібридному форматі: в аудиторії 421 IV навчального корпусу Національного університету «Львівська політехніка» та онлайн на платформі Microsoft Teams. Початок о 10:00.