Кафедра електронної інженерії ІТРЕ розпочала серію зустрічей із майбутніми абітурієнтами

Кафедра електронної інженерії Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Нещодавно на кафедру електронної інженерії Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки завітали перші учні, які мали нагоду познайомитися з професорсько-викладацьким складом кафедри ЕЛІ, а також із можливостями та перспективами навчання на спеціальності 171 «Електроніка» у Національному університеті «Львівська політехніка». Завідувачка кафедри Ірина Яремчук спільно з професорами Павлом Стахірою та Григорієм Барилом провели для учнів пізнавальну екскурсію по оновлених лабораторіях, ознайомили їх із новим сучасним обладнанням та базовими принципами роботи пристроїв електроніки.

На завершення учні мали змогу побувати у Sound History Museum, де, слухаючи звучання вінілових платівок на оригінальних програвачах, спілкувалися з аспірантом Сергієм Мельниковим про історію розвитку радіотехніки. У ході розмови учні також багато дізналися про студентське позакласне життя та можливості особистісного росту в стінах Львівської політехніки.

Найближчим часом заплановано провести подібні зустрічі з учнями шкіл Львівщини, де працівники кафедри електронної інженерії ознайомлять учнів з особливостями сучасної електроніки, продемонструють роботу новітнього обладнання, дадуть відповіді на запитання щодо правил вступу, особливостей навчання на спеціальності 171 «Електроніка» у Національному університеті «Львівська політехніка» та перспектив після його закінчення.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі