Кафедра електронної інженерії ІТРЕ налагоджує співпрацю з виробництвом

Кафедра електронної інженерії Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Представники кафедри електронної інженерії Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Львівської політехніки зустрілися з керівництвом Renesas Electronics Corporation – глобальної компанії, що працює в галузі електроніки й надає апаратні та програмні рішення для низки передових технологій, включаючи безпілотні автомобілі, роботів, автоматизоване фабричне обладнання та програми для розумного дому.

Метою зустрічі було бажання колективу кафедри покращити якість освіти й модифікувати наявні освітні програми спеціальності 171 «Електроніка» відповідно до потреб сучасного ринку як на бакалаврському, так і на магістерському рівні. Представники Renesas Electronics Corporation допомогли зрозуміти, на що варто більше звернути увагу у підготовці фахівців з погляду потенційних працедавців, які навики є необхідними для успішного працевлаштування студентів після закінчення навчання. Обговорили можливості спільної співпраці.

Приємно, що представники виробництва розуміють важливість кооперації із закладами освіти, зацікавлені у вдосконаленні навчального процесу й готові приймати студентів на практику, де познайомлять їх ближче із вимогами та технологічними процесами реального виробництва. Працюємо та вдосконалюємося, щоб спільними зусиллями готувати висококваліфікованих фахівців у галузі електроніки!