Кафедра економіки підприємства та інвестицій Львівської політехніки відзначила своє 50-річчя

Леся Крук, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ

У Політехніці відбулося урочисте засідання кафедри економіки підприємства та інвестицій Інституту економіки і менеджменту з нагоди 50-річчя від часу створення. Від імені ректорату привітала та нагородила працівників кафедри пам’ятними відзнаками проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Наталія Чухрай.

– Від імені ректорату Львівської політехніки й від себе вітаю кафедру економіки підприємства та інвестицій з таким значним ювілеєм. Сьогодні ви підбиваєте підсумки праці багатьох поколінь ваших працівників та випускників, – зауважила проректорка Наталія Чухрай. – Разом із понад 200-літньою історією Політехніки ваша кафедра пів століття будує і свою історію. Дякуємо, що впродовж стількох років готуєте висококваліфікованих випускників. На сьогодні це потужний освітньо-науковий колектив професіоналів. І то є надзвичайно цінно!

Наталія Іванівна також відзначила, що кафедра успішно розвиває міжнародну співпрацю. Насамперед налагоджено роботу з університетами Польщі та Італії. І висловила сподівання, що вектор такої співпраці буде розширюватися.

– Щиро бажаю за допомогою такої всебічної злагодженої роботи кафедри і надалі досягати успіхів у науці та зберегти атмосферу доброзичливості й толерантності. А також залишатися у списку кафедр із високими показниками. Впевнено крокуйте вперед та успішно реалізовуйте всі задумані проєкти, – наголосила Наталія Чухрай.

Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ Фото з урочистого засідання кафедри ЕПІ