Кафедра економіки і маркетингу запустила фоточелендж до Дня вишиванки «Моя вишиванка – мій оберіг»

Кафедра економіки і маркетингу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

День вишиванки – загальнонаціональне свято, яке українці відзначають щороку в третій четвер травня. Воно не належить до державних і не є приводом для офіційного вихідного дня, але громадяни нашої країни радо святкують цю подію.

З гордістю та любов’ю зустрічають це свято і студенти та працівники Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка». Щорічно святкування Дня вишиванки в ІППТ відбувається по-особливому.

Цього року вперше День вишиванки в Інституті відбудеться у формі онлайн-марафону під назвою «Вишиванка – генетичний код нації».

Особливістю цьогорічного святкування є те, що під час онлайн-марафону буде презентовано світлини команди Інституту підприємництва та перспективних технологій – студентів, викладачів, працівників, – учасників фоточеленджу «Моя вишиванка – мій оберіг», який напередодні свята запустила кафедра економіки і маркетингу.

Сам фоточелендж триватиме до 18 години 18 травня 2022 року.

Умови участі в челенджі

  1. Зробити креативне фото або відео у вишиванці.
  2. Завантажити світлину (відео) на власну сторінку у соцмережі з хештегом #деньвишиванкиІППТ.
  3. «Кинути виклик» представнику Інституту – одногрупнику, викладачу, студенту, колезі, позначивши його під фото.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до челенджу! Чекаємо на креативні фото! І до зустрічі в онлайн-марафоні на платформі Microsoft Teams 19 травня 2022 року з 12:00!