Кафедра дизайну архітектурного середовища ІАРД допомагає випускникам обирати майбутню професію

Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

У межах профорієнтаційної роботи представники кафедри дизайну архітектурного середовища ІАРД на чолі зі завідувачем кафедри Віктором Проскуряковим 13 травня провели виїзну зустріч із ліцеїстами випускних класів Подорожненського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, що на Стрийщині.

Під час зустрічі архітектори розповіли старшокласникам про переваги навчання у Львівській політехніці, приділивши окрему увагу особливостям навчання в Інституті архітектури та дизайну.

― Для нас важливо налагоджувати таку співпрацю з різними закладами середньої освіти, адже якісного вступника варто готувати заздалегідь. Тож у межах профорієнтаційної зустрічі ми домовилися провести низку освітніх заходів, серед яких ― літні школи, де будуть задіяні й студенти-архітектори та майбутні абітурієнти, ― наголосив Віктор Проскуряков.

Важливі такі заходи і для ліцею, оскільки це для них ― стимул розвиватися в конкретному напрямі.

― Будемо намагатися реформувати підходи до профорієнтаційної роботи в нашому ліцеї. Хочемо зосередитися на популяризації технічних дисциплін, зокрема плануємо запровадити обов’язковим предметом ― креслення. Це допоможе розширити співпрацю з Львівською політехнікою і прицільно готувати учнів до вступу на спеціальності цього університету, ― зазначив директор Подорожненського ліцею Олег Вінтонів.

Найближчим часом на кафедрі дизайну архітектурного середовища заплановано ще декілька профорієнтаційних зустрічей зі школярами.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі