Кафедра автоматизованих систем управління ІКНІ організовує День відкритих дверей онлайн

Кафедра автоматизованих систем управління Львівської політехніки
Фрагмент заставки заходу

Кафедра автоматизованих систем управління Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки запрошує майбутніх абітурієнтів на День відкритих дверей. Організатори чекатимуть на всіх охочих почути про кафедру АСУ, освітні програми та дізнатися про переваги навчання. Завідувач кафедри професор Василь Теслюк, ІТ-спеціалісти і студенти розкажуть про особливості інноваційного навчання, новітні курси та предмети, можливості участі у міжнародній співпраці та стажуванні в ІТ-компаніях.

Програма Дня відкритих дверей

  1. Знайомство з діяльністю кафедри та можливостями для студентів – професор Василь Теслюк (завідувач кафедри автоматизованих систем управління ІКНІ).
  2. ІТ-освіта і робота в сучасних умовах: вибір ЗВО та ІТ-спеціальності – Володимир Войтишин (архітектор з розробки програмного забезпечення, ІТ-компанія ELEKS, практикуючий викладач).
  3. Створення нових ІТ-рішень – це не тільки розробка програмного забезпечення – Олег Шуневич (випускник кафедри АСУ, засновник ІТ-фірми Embrox Solutions).
  4. Як технології AR та VR захоплюють світ – Ростислав Гащук (студент IV курсу, CTO Caxar Digital).
  5. Міжнародна співпраця кафедри АСУ, можливості для студентів (студенти кафедри АСУ про навчання у Кінгстонському університеті, Лондон, Велика Британія).

Зустріч відбудеться в суботу, 25 березня 2023 року, в онлайн-форматі на платформі Google Meet. Початок о 12 годині.