Кафедра АТР продовжила договір співпраці з Державним історико-архітектурним заповідником у Бережанах

Кафедра архітектури та реставрації Львівської політехніки
Фото із зустрічі

17 лютого на кафедру архітектури та реставрації Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки завітали колеги з Державного історико-архітектурного заповідника у Бережанах. Сторони об’єднує тривала та плідна співпраця ще з початку 2000-х років, коли завідувач кафедри Микола Бевз підготував науково-методичне обґрунтування створення історико-архітектурного заповідника у місті.

Під час зустрічі професор Олег Рибчинський провів екскурсію аудиторіями, показав студентські роботи, які нині зберігаються на кафедрі. Результатом зустрічі стало підписання оновленого договору співпраці, який ставить перед фахівцями кафедри нове завдання – реставрувати жіночу алегоричну фігуру з надгробка Адама Героніма Синявського, яка перебувала у замковій каплиці-усипальниці.

Кафедра архітектури та реставрації запрошує всіх охочих завітати в гості за адресою: м. Львів, вул. Князя Романа, 1. Тут навчаються студенти за спеціальністю 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація». Також є сторінка у Телеграм.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі