Кафедра АФМ продовжує співпрацю із Словацьким університетом у Нітрі за програмою подвійних дипломів

Кафедра АФМ Львівської політехніки
 програма подвійних дипломів зі Словацьким університетом у місті Нітрі

У 2015 році кафедра адміністративного та фінансового менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» започаткувала програму подвійних дипломів зі Словацьким університетом у місті Нітрі, яку успішно пройшли чимало випускників Університету й на якій продовжують навчатися студенти-політехніки.

Учасники програми зможуть безкоштовно навчатись в університеті Нітри за спеціальністю «Бізнес економіка» або «Міжнародна економіка та розвиток» і на одній зі спеціальностей кафедри АФМ. В підсумку отримають два дипломи магістра: Національного університету «Львівська політехніка» та Словацького університету в Нітрі.

На 2019/2020 навчальний рік оголошено набір на безкоштовне навчання для 10 студентів, які подадуть заявки до 25 травня 2019 року.

Охочим звертатися на кафедру адміністративного та фінансового менеджменту (V навчальний корпус Львівської політехніки, кімната 2б).

 програма подвійних дипломів зі Словацьким університетом у місті Нітрі  програма подвійних дипломів зі Словацьким університетом у місті Нітрі  програма подвійних дипломів зі Словацьким університетом у місті Нітрі