ІТ-Львів для іноземних гостей: студенти з Європи візьмуть участь у Summer Course від львівського осередку BEST

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
студенти з Європи беруть участь у Summer Course від львівського осередку BEST

Двадцятеро студентів із Європи впродовж одинадцяти днів дізнаватимуться про особливості роботи та розвитку ІТ-сфери у Львові, слухатимуть провідних спеціалістів у цій галузі та знайомитимуться з усіма принадами нашого міста та країни. Таку цікаву і досить насичену програму підготували активісти львівського осередку BEST у рамках Літніх освітніх курсів (Summer Course), які традиційно проводять у червні-липні для гостей із різних європейських країн.

– Освітні курси щорічно відбуваються в кожному із 97 осередків BEST у 33 країнах. Завжди це щось нове, цікаве, захоплююче. У Львові цей проект реалізовуємо влітку. Щоразу намагаємося обрати таку тему, щоб була цікава прогресивній молоді. Цьогоріч обговорювали ІТ-технології. Ця галузь зараз дуже стрімко розвивається, тож хочемо показати нашим гостям, як можна влитися в цей світ, знайти себе, як краще працювати – на фрілансі чи у великій компанії. Тим більше, що Львів називають ІТ-столицею України, – розповіла головний організатор другокурсниця ІКТА Вікторія Андрєєва.

Всі лекції гостям читатимуть запрошені спікери, які свою діяльність спрямовують на розвиток цієї галузі. Зокрема, це будуть досвідчені працівники з SoftServe, GlobalLogic, ELEKS. Для учасників Літніх курсів організують візити в компанії, продемонструють як відбувається робочий процес, познайомлять із персоналом. Також будуть спікери, які досягли успіху в цій галузі, як фрілансери, серед них і відомий інтернет-підприємець та мандрівник Орест Зуб.

Студенти-політехніки також матимуть цікаве літо і братимуть участь у таких освітніх курсах за кордоном. Так, днями кілька осіб поїде до Іспанії.

студенти з Європи беруть участь у Summer Course від львівського осередку BEST студенти з Європи беруть участь у Summer Course від львівського осередку BEST студенти з Європи беруть участь у Summer Course від львівського осередку BEST студенти з Європи беруть участь у Summer Course від львівського осередку BEST студенти з Європи беруть участь у Summer Course від львівського осередку BEST студенти з Європи беруть участь у Summer Course від львівського осередку BEST