ІТ-компанія DataArt запрошує до участі у Міжнародній олімпіаді з програмування Proggy-Buggy Contest 2021

Організатори заходу
Заставка до заходу

ІТ-компанія DataArt запрошує взяти участь у щорічній Міжнародній олімпіаді з програмування Proggy-Buggy Contest, яка цьогоріч відбудеться 30 жовтня в онлайн-форматі.

Організатори чекають на учнів, студентів, розробників, тестувальників та всіх азартних людей, що мають уявлення, як писати програми, знають, що таке «консольні застосунки» і стандартні потоки введення/виведення.

Завдання будуть нескладними, їх буде 13, а часу – всього 42 хвилини. Мова завдань олімпіади – англійська.

Розв’язок будь-якого завдання – це консольний застосунок, вихідний текст якого потрібно надіслати на сервер перевірки, обравши з переліку одну з мов програмування (C, C++, Free Pascal, Java, Mono C#, Python, Ruby, PHP, JavaScript тощо). Рішення перевірятимуть автоматично на єдиному для всіх учасників сервері, завдяки чому буде швидко визначено переможця.

Олімпіада проходитиме у двох категоріях:

  • Аматори – без досвіду участі в Національній студентській (ACM ICPC) або шкільній (IOI) олімпіаді з програмування минулих років чи інших змагань з програмування;
  • Професіонали – учасники Національної студентської (ACM ICPC) або шкільної (IOI) олімпіади з програмування минулих років чи інших змагань з програмування.

Для участі в олімпіаді необхідно зареєструватися. Реєстрація може бути командною або індивідуальною.

Докладніше – на сторінці події у соцмережі Фейсбук.