ІТ-компанія Ciklum запрошує на навчання з автоматизування процесів у цифрових системах

Lviv IT Cluster
RPA Академія

Львівський осередок мiжнародної компанії з розробки програмного забезпечення Ciklum запрошує долучитися до RPA Академії ― ініціативи з підвищення кваліфікації, де учасників навчать автоматизувати процеси за допомогою програмного забезпечення.

Роботизована автоматизація процесів (RPA) ― це технологія, яка дозволяє налаштувати комп’ютерні програми та створити програму-«робота» для імітації дій людини у цифрових системах, з метою виконання того чи іншого бізнес-процесу.

Щоб стати учасником академії, потрібно:

  • знати основні принципи розробки програмного забезпечення;
  • володіти навичками проєктування бізнес-процесів (UML, BPMN), вузлів рішень, дерев ухвалення рішень;
  • знати англійську, оскільки програма міститиме навчальні матеріали цією мовою.

Перевагу матимуть кандидати, які знайомі з DOM / XML / HTML / XPath, типами даних та структурами даних, базами даних і SQL, екосистемою Windows, інтеграцією сторонніх додатків та сервісів.

Навчання проходитиме дистанційно у зручний час.

Важливо: якщо учасники не мали досвіду роботи з RPA, їм необхідно буде витратити приблизно 60 годин, щоб завершити навчальну програму на основі платформи Automation Anywhere.

По закінченню програми найкращі випускники отримають можливість долучитись до проєктних команд з RPA.

Реєстрація триває до 1 вересня за посиланням.

2 вересня для зареєстрованих осіб відбудеться короткий вступний вебінар від експертів з автоматизації. У межах онлайн-зустрічі, учасники зможуть дізнатися більше про програму та отримати відповіді на запитання.

Більше ― читайте тут.