Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко ознайомилася з роботою Tech StartUp School

За матеріалами сайту ЛОДА
групове фото

17 вересня 2018 року перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко разом із заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Оксаною Стоколос-Ворончук відвідали стартап-школу Національного університету «Львівська політехніка».

Метою Tech StartUp School Львівської політехніки є створення комфортного інноваційного середовища для продукування і реалізації креативних ідей та успішних стартапів, щоб допомогти новаторам під керівництвом бізнес-тренерів та менторів пройти шлях від ідеї стартапу до побудови бізнес-моделі, пошуку інвестицій та комерціалізації інноваційного проекту.

Ірина Геращенко ознайомилася з діяльністю закладу, зокрема з успішно реалізованими стартапами. Серед них – проект учасника АТО Юрія Донченка, який розробив унікальну велосипедну трансмісію, що захищена від механічних пошкоджень і дає змогу легше кермувати велосипедом та перевозити вантажі. Також гостя ознайомилась із розробками компанії «Тцукат», яка реалізовує проекти спільно з архітекторами та дизайнерами. У планах – проект з віртуальної машинерії.

зустріч з Іриною Геращенко зустріч з Іриною Геращенко зустріч з Іриною Геращенко