Інтеграція фінансової освіти кафедри фінансів ІНЕМ і практики банку «Львів» для підготовки професіоналів

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

Підготовка високопрофесійних кадрів для розвитку банківської системи України здійснюється завдяки тісній співпраці кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки з АКБ «Львів». Так, нещодавно фахову дискусію щодо діяльності банківської системи в умовах війни для студентів бакалаврського і магістерського рівнів підготовки провели керівники структурних підрозділів банку «Львів» та викладачі кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту.

У надзвичайно цікавій, пізнавальній, професійній формі поділилися своїм досвідом начальник управління персоналом Лідія Мельник-Братків і керівник програм сталого розвитку Андрій Мельник. Також начальник управління операційними ризиками і контролю банку «Львів» Андрій Мокрик, один із відомих випускників кафедри, провів лекцію на тему «Управління банківськими ризиками комерційних банків в умовах невизначенності».

Врахування досвіду практиків дає змогу здобувачам вищої освіти з фінансів бути висококваліфікованими фахівцями на ринку праці.

Дякуємо АКБ «Львів» за довготривалу співпрацю! Щиро дякуємо професіоналам банку «Львів» за досвід, який є безцінним для наших майбутніх професіоналів! З нетерпінням чекатимемо на наступні зустрічі!