Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки виповнилося 10 років

Анна Зіганшина, Олена Лещенко, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото зі святкування першого ювілею ІППО

З цієї нагоди в Національному університеті «Львівська політехніка» відбулося святкування першого ювілею ІППО.

Захід розпочався з урочистої промови директора Інституту права, психології та інноваційної освіти і його засновника Володимира Ортинського.

«Я хочу висловити вдячність тим, хто робив перші кроки в розвитку інституту разом зі мною. У 2011 році ми стали формувати наш колектив. Початок був досить складним. На сьогодні перед нами доволі багато важливих завдань. Та головне завдання – і надалі злагоджено та сумлінно виконувати нашу роботу. Хочу подякувати кожному викладачеві за високі рейтинги та досягнення», – наголосив професор.

За ці роки студентів, які вирішили навчатися в ІППО, значно побільшало. Для порівняння: у 2011 році загальна кількість спудеїв, що обрали ІППО, становила 1118 осіб, а 2021 року – вже 2603!

Олег Матвійків, перший проректор Львівської політехніки, зазначив:

«Я щиро вдячний усім завідувачам кафедр Інституту права, психології та інноваційної освіти, адже кожен із них зробив великий внесок за ці 10 років. Щоб побудувати з маленьких кафедр великі колективи, потрібно підбирати людей, які працюватимуть на результат і формуватимуть освітні програми. Я вважаю, що треба розвивати кожну спеціальність, яка є в ІППО. Та найбільшу увагу слід приділити журналістиці. Ця спеціальність має вийти на високий рівень».

Трудовий колектив щиро привітав директора Інституту права, психології та інноваційної освіти, професора Володимира Ортинського.

«10 років для нас – визначна дата, особливо для тих, хто з перших днів працює в цьому колективі, – наголосила професорка кафедри адміністративного та інформаційного права, докторка юридичних наук Уляна Парпан. – Кожен із присутніх на цій події з гордістю сказав би, що ви той наставник, за яким хочеться йти. Бажаємо вам досягнути всіх вершин, а ми завжди будемо поруч і підтримаємо».

Інститут, що готує правників, психологів, журналістів, викладачів професійної освіти, управлінців, постійно розвивається й удосконалюється. Вже у вересні цього року заплановано відкрити 36-й навчальний корпус на просп. В. Чорновола, 57.

Фото зі святкування першого ювілею ІППО Фото зі святкування першого ювілею ІППО Фото зі святкування першого ювілею ІППО Фото зі святкування першого ювілею ІППО Фото зі святкування першого ювілею ІППО Фото зі святкування першого ювілею ІППО Фото зі святкування першого ювілею ІППО Фото зі святкування першого ювілею ІППО Фото зі святкування першого ювілею ІППО Фото зі святкування першого ювілею ІППО Фото зі святкування першого ювілею ІППО Фото зі святкування першого ювілею ІППО