Інститут телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки взяв участь у Наукових фестинах

Кафедра теоретичної радіотехніки і радіовимірювань
Фото з фестин

21 квітня 2023 року на території Національного університету «Львівська політехніка» відбулися Наукові фестини для абітурієнтів та майбутніх студентів, які мали можливість ознайомитися з напрямами діяльності інститутів. Взяв участь у фестинах також Інститут телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки.

На виставці від Інституту було презентовано широкий набір радіоелектронних пристроїв, починаючи від простих мікроконтролерних плат, периферійних пристроїв і датчиків (LCD-дисплеїв, крокових двигунів, джойстиків тощо) і закінчуючи макетами систем розумного будинку та різноманітними моделями дронів. Особливу цікавість серед абітурієнтів викликала презентація макету охоронної системи, а ще можливість роздивитися в мікроскопі сучасні мікросхеми та дрібні компоненти на платах.

Варто відзначити святкову атмосферу фестивалю, кожен, незалежно від свого віку, міг знайти собі цікаве заняття. Старшокласники мали нагоду власноруч покерувати дронами, причому як реальними моделями, так і у віртуальній реальності. Молодші школярі водночас могли позмагатися між собою у вмінні керувати радіокерованими іграшковими машинами.

Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин