Інститут геодезії Львівської політехніки став учасником The next generation program

Інститут геодезії
У ході виконання програми

Інститут геодезії Національного університету «Львівська політехніка» став учасником The next generation program від світового лідера з інновацій в галузі супутникових технологій для геодезії. Фірма JAVAD прагне до співпраці з кваліфікованими навчальними закладами у світі, щоб допомогти у навчанні наступного покоління професіоналів сфери глобальних навігаційних супутникових систем (GNSS). GNSS-рішення JAVAD підтримують майже всі функції позиціонування, навігації та визначення часу, тому їх можна викладати у широкому спектрі предметів від основ GNSS до просунутих тем, включаючи аналіз спектру даних, циклічні помилки, топографічне знімання та багато іншого.

У березні 2021 року два комплекти приймачів були передані Інститутові геодезії Львівської політехніки. Запуск приладів у навчальний процес директор делегував старшому викладачу кафедри інженерної геодезії Анатолію Вівату. Він розробив відеоінструкції для роботи з приладом у статичному та режимі реального часу (RTK). Цього року прилади були задіяні у навчально-технологічній практиці та практиці з ГНСС-технологій для студентів кафедр інженерної геодезії і вищої геодезії та астрономії.

Під час рекогностування нових станцій мережі Geoterrace Інститут геодезії виконав контроль визначення координат на пункті Ізмаїл, який входить у світову спадщину ЮНЕСКО. У цій же експедиції здобули цікавий досвід перевірки приладом JAVAD Triumph 2 рівня Чорного моря на базі «Політехнік-3» у Морському.

Докладніше – у доданому файлі.

У ході виконання програми У ході виконання програми У ході виконання програми У ході виконання програми У ході виконання програми У ході виконання програми У ході виконання програми У ході виконання програми У ході виконання програми У ході виконання програми Лого JAVAD