Інститут геодезії Львівської політехніки на фестивалі науки OL

Інститут геодезії Львівської політехніки
Фото з фестивалю

13 травня працівники кафедр вищої геодезії та астрономії, інженерної геодезії, картографії та геопросторового моделювання і фотограмметрії та геоінформатики представили Інститут геодезії Національного університету «Львівська політехніка» на фестивалі науки OL у Львові.

У межах тематичного блоку «Створюй» політехніки знайомили майбутніх абітурієнтів із практичним використанням геодезичних приладів Інституту – безпілотних літальних апаратів, 3D-сканерів, роботизованих тахеометрів, цифрових нівелірів – та розповідали про досвід їхнього застосування.

Загалом за інформацією організаторів до заходу долучилося до 3 тисяч осіб. Особливу увагу школярів старших класів та їхніх батьків привернула важливість підготовки фахівців для відбудови України. Працівники Інституту геодезії ознайомили охочих з особливостями навчання здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Геодезія та землеустрій», «Науки про Землю», «Цифрові технології в точному землеробстві», можливостями працевлаштування випускників та умовами вступу до Львівської політехніки.

Фото з фестивалю Фото з фестивалю Фото з фестивалю Фото з фестивалю Фото з фестивалю Фото з фестивалю Фото з фестивалю