Інститут енергетики та систем керування – дітям у Міжнародний день захисту дітей

Кафедра теоретичної та загальної електротехніки Львівської політехніки
Фото з відвідин Львівської політехніки

Усвідомлюючи свою відповідальність за майбутнє, 1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, Інститут енергетики та систем керування запросив 1(5)-Г клас Львівської лінгвістичної гімназії відвідати Національний університет «Львівська політехніка».

Захід розпочався знайомством із колективами кафедр теоретичної та загальної електротехніки, електромехатроніки та комп’ютеризованих електромеханічних систем, енергетики та систем управління. Працівники Інституту провели дітей навчальними лабораторіями ІЕСК і відповіли не менш ніж на сотню запитань. Незважаючи на те, що фізику гімназисти почнуть вивчати через рік, їм було важливо й цікаво почути все, що стосується основ електротехніки та електробезпеки, сучасних комп’ютеризованих систем та енергетичної безпеки держави.

Далі за підтримки екскурсовода Соломії Харамбури діти побачили Музей історії Львівської політехніки, Актову залу, Стару бібліотеку (Залу Захарієвича) та Машинну залу. Це було їхнє перше знайомство із закладом вищої освіти, і Львівська політехніка справила на дітей незабутнє враження.

Хочеться вірити, що, коли прийде час, вони, відчуваючи себе дорослими і потрібними, під впливом багаторічних традицій та за підтримки фахівців, оберуть Політехніку як свою Alma mater. Віра дітей у свої сили, їхнє натхнення та повага до Університету, наполеглива праця над собою і приклад науковців Львівської політехніки будуть міцним фундаментом майбутнього України.

Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки